péntek, 12 augusztus 2022

Következő esemény

Nincs megjeleníthető esemény

Eseménynaptár

No events to display

Bemutatkozás

Szabó Sándornak hívnak, 46 éves vagyok, egy 14 éves kislány boldog és büszke édesapja vagyok.

Szegeden végeztem tanulmányaim, itt szereztem diplomát, valamennyi munkahelyem, családom, otthonom mind-mind e számomra csodálatos városhoz kötnek.

Mindig is foglalkoztatott, hogy mi történik körülöttem.  Fokozatosan vált érdeklődésem egyik központi kérdésévé a közélet, a politika. 2014-ben a szegediek és térségben élők támogatásával egyéni országgyűlési képviselő lettem, de korábbi munkahelyem is a közélethez, Szeged város életéhez kapcsolódott. 2018-ban a szegediek és a választókerületben élők bizalmát élvezve újraválasztottak országgyűlési képviselőnek, így szolgálom tovább az embereket.

Legfontosabb dolognak Szeged és térsége fejlődését tartom. Ezért dolgozom nap mint nap képviselőként közel 8 éve a parlamentben és korábban 10 évig kabinetfőkként is a város vezetésével együtt.  

Célom, hogy Szeged és térsége dinamikusan, békében fejlődni tudjon, összetartó és szolidáris közösségünket megerősítsük. Harcolok azért, hogy újabb munkahelyek jöjjenek létre, hogy a modern kor követelményeinek is megfelelő intézményeink nevelkedjenek, tanuljanak gyermekeinknek, hogy színvonalas közszolgáltatásokat biztosítsunk az itt élők számára.

De nem titkolom, hogy mélységesen felháborít és elszomorít, ami ebben az országban zajlik. Én egy olyan országban szeretnék élni és dolgozni, ahol igazságosabb elosztással több jut a rászorulóknak és kevesebb a tehetőseknek. Ahol valódi munkahelyek jönnek létre és ahol nagyobb védelemben részesülnek a gyermekek, a nők, a munkavállalók és a nyugdíjasok. És ahol nincs helye a kirekesztésnek, a félelemkeltésnek, az örökös harcnak, ahol a politika szolgál és nem kiszolgáltatottá tesz.

Ezért dolgozom tovább: Önökért, Szegedért és egy igazságosabb Magyarországért!

 

Képviselői tevékenység 2014-

328
önálló képviselői indítványok száma
85
nem önálló indítványok száma
150
felszólalások száma
662 perc
felszólalások összideje