hétfő, 27 szeptember 2021

Következő esemény

Nincs megjeleníthető esemény

Eseménynaptár

No events to display

Bemutatkozás

Szabó Sándornak hívnak, 44 éves vagyok, egy 13 éves kislány édesapja.

Szegeden végeztem tanulmányaim, itt szereztem diplomát, valamennyi munkahelyem, családom, otthonom mind-mind e számomra csodálatos városhoz kötnek.

Aki ismer, az tudja róla, hogy mindig is foglalkoztatott, hogy mi történik körülöttem.  Érdeklődésem egyik központi kérdésévé vált  a közélet, a politika. 2014-ben a szegediek és térségben élők támogatásával egyéni országgyűlési képviselő lettem, de korábbi munkahelyem is a közélethez, Szeged város életéhez kötődött. 2018-ban a szegediek és a választókerületben élők bizalmát élvezve újraválasztottak, így dolgozhatok tovább a térség fejlődéséért.

Mint ahogy korábban is vallottam, legfontosabb dolognak Szeged és térsége fejlődését tartom. Ezért teszek nap mint nap képviselőként immár 6 éve a parlamentben és ezért dolgoztam korábban 10 évig kabinetfőkként együtt a város vezetésével.  

Egyértelmű célom, hogy újabb munkahelyek jöjjenek létre, hogy modern, a kor követelményeinek is megfelelő intézményeink legyenek, hogy színvonalas közszolgáltatásokat biztosítsunk az itt élők számára.
De nem titkolom, hogy mélységesen felháborít és elszomorít, ami ebben az országban zajlik. Én egy olyan országban szeretnék élni és dolgozni, ahol igazságosabb elosztással több jut a rászorulóknak és kevesebb a tehetőseknek. Ahol valódi munkahelyek jönnek létre és ahol nagyobb védelemben részesülnek a gyermekek, a nők, a munkavállalók és a nyugdíjasok. És ahol nincs helye a kirekesztésnek, a félelemkeltésnek, az örökös harcnak,  ahol a politika szolgál és nem kiszolgáltatottá tesz.

Ezért dolgozom tovább: Önökért, Szegedért és egy igazságosabb Magyarországért!

 

Képviselői tevékenység 2014-

287
önálló képviselői indítványok száma
78
nem önálló indítványok száma
131
felszólalások száma
487 perc
felszólalások összideje